Potrebujete več informacij?
KONTAKT Z NAMI

Pozdravljeni, tokrat vas Milan Zemljič vabi, da se skupaj z njim pridružite Meditaciji Ljubezni, ki jo preko Youtube Live v živo prenaša Nejc Volarič. Meditacija je brezplačna. Povabite še druge, morda jim meditacija ustreza.

Nejc nas vabi takole:

Živijo,

 

tokrat se dobimo na Skupinski meditaciji ljubezni v ponedeljek ob 20.00, ko vstopamo v nov astrološki cikel, v dobo Vodnarja. 🌎🌟

 

Takrat bodo energije močne, saj bomo vstopili v novo dobo, ki bo zemlji pomagala do višje zavesti.

 

 Pridružite se na Youtube Live tukaj: https://youtu.be/vchGEWQ7uZY

 

21. decembra, na zimski Solsticij, se zgodi velika konjunkcija, prinaša ne samo Solsticij temveč tudi poravnavo Jupitra in Saturna na 0 stopinjah Vodnarja. Jupiter in Saturn se prvič po stoletjih poravnata v Vodnarju in s tem zaženeta nov cikel, tako imenovano dobo Vodnarja, ki prinaša galaktično aktivacijo, ki bo zemlji pomagala, da se dvigne na višjo frekvenco.

 

Za veliko konjunkcijo velja, da je 21. december tudi dan, ko se za naš planet začne proces vzpona v višje frekvenčne pasove. S širitvijo frekvence zemlje lahko tudi mi razširimo svojo frekvenco in odklenemo nova spoznanja, sposobnosti in spretnosti manifestacije. Zdaj bo resnično izjemno pomembno, koliko in kaj ste naredili na sebi.

 

Jupiter in Saturn sta velika vladarja zgodovine, saj sta ključna za naše povezovanje in medsebojno vplivanje z zunanjim, socialnim in družbenim svetom. Ta premik in poravnava obeh skozi aspekt spoj ali konjunkcijo in premik v novi element, iz zemlje v zrak, bo prinesel velik premik v dojemanju Življenja.

 

Najboljši način za umiritev in poglobljen vpogled vase je vsekakor meditacija. Pred meditacijo si bomo zadali namero – pregled leta, doživljanje leta, spuščanje tistega, kar ne potrebujete več in jasno izražene želje v Srcu čemu se odpirate, tako boste v Življenje pritegnili po čemer vaša duša hrepeni.

Delovni čas

Vsak delavnik od 8. do 14. ure
(ob sredah do 16. ure)

V času izvajanja vsebin.

Kontakt z nami

DPM - Rečica ob Savinji
Rečica ob Savinji 76
3332 Rečica ob Savinji
031 692 848
ursa.selisnik@obcina-recica.si